By Autson Web Design

Имаме присутни 30 гости и нема членови

Пластифициран лим

Материјал кој е идеален за најширока примена. Се користи за сите видови на кровни и фасадни лимови и градежна лимарија. Има најдобар однос влог/добивка, затоа што за поволна цена се добива многу квалитетен материјал. Има глатка површина, лесно се обработува и одлично ги поднесува климатските и атмосферските влијанија и има многу добра УВ отпорност. Се наоѓа како поцинкуван и алуминиумски во котури (RAL 1015, 1018, 3009, 3011, 3020, 5010, 5015, 6005, 6020, 7016, 8004, 8017, 8019, 9002, 9006, 9007, 9010) со квалитет DX51D+Zn и DX52D+Zn. Наносот на полиестер боја е 25 μm, а на позадината има нанос од сив лак - primer. 

Како новина се и следниве производи: Алуцинк пластифициран  и НЕО МАТ. (заштитен слој 55% Al 45% Zn)

 

Локација / Location