By Autson Web Design

Имаме присутни 10 гости и нема членови

Поцинкуван лим

Котури и сечен во табли по барање на купувачот

Квалитет: DX51D  + Zn; EN 10346

Дебелина: 0.40 мм – 3.00 мм

Ширина: 1000 и 1250 мм

 

Локација / Location