By Autson Web Design

Имаме присутни 9 гости и нема членови

Топловалан лим

Во котури и во табли

Квалитет: ST 37.2  и  S 355

Дебелина: 2.00 мм  - 20.00 мм

Димензии на таблите:1000 х 2000  мм; 1250 х 2500 мм;  1500 х 6000 мм

 

Локација / Location