By Autson Web Design

Имаме присутни 3 гости и нема членови

Ладновалан лим

Во котури и во табли

Квалитет: 08 KP

Дебелина: 0.50 – 2.00 мм

Димензии на таблите:   1000 х 2000 мм;  1250 х 2500 мм

 

Локација / Location