By Autson Web Design

Имаме присутни 34 гости и нема членови

Бакарен лим

Во котур и во табли сечен по барање на купувачот

Дебелина: 0.50 и 0.60 мм

Ширина: 1000 и 1250 мм

 

Локација / Location