By Autson Web Design

Имаме присутни 16 гости и нема членови

Панели

Висококвалитетен производ од пластифициран лим и полиуретан во форма на кровен и ѕиден панел. По барање на купувачот бојата, димензиите како и квалитетот (ПИР или ПУР) се договараат со производителот со рок на испорака од максимум 7 дена. Во моментов на нашиот пазар  кровните и зидните панели се производ кој ги задоволува највисоките стандарди за звучна и термо изолација. Ако при тоа се додаде брзиот процес на монтажа, големиот избор на бои и форми како и се позастапениот начин на СУВА ГРАДБА, панелите стануваат се позастапени во градбата на семејни, стамбени, трговско-деловни и индустриски објекти.

Локација / Location