By Autson Web Design

Имаме присутни 7 гости и нема членови

Лим во форма на керамида

Лимот во форма на ќерамида е високо квалитетен производ изработен од пластифициран лим. Лимените табли се со стандардна широчина, а должината е според потребите на купувачот. Нашата производна линија е компјутеризирана и е со голем капацитет, затоа рокот од нарачка до испорака е многу краток. Во тек на самото производство на ќерамидата, на внатрешната страна на таблата се налепува антикондензатно платно со што се добива производ со одлична термичка, звучна и бактериска изолација.

Локација / Location