By Autson Web Design

Имаме присутни 13 гости и нема членови

Лим во форма на трапез

Се изработува во форма на табли и тоа од пластифициран и поцинкуван лим со стандардна ширина и должина по барање на купувачот.Се произведува големо TR35/198  и мало TR 22/170 ребро и во зависност од тоа се употребува за фасада или за покрив.Од внатрешната страна на таблата се налепува антикондензатно платно со што се добива одлична топлотна, звучна и бактериска изолација.

Локација / Location