By Autson Web Design

Имаме присутни 29 гости и нема членови

Профили за климатизација

Се произведуваат од поцинкуван лим  во две димензии како ПРОФИЛ 20 и ПРОФИЛ 30 со соодветни аголници и се користат при поставување на системи за климатизација.

 

Локација / Location