By Autson Web Design

Имаме присутни 19 гости и нема членови

Office контејнери

Високо квалитетен Office контејнер изработен од

  • Челина контрукција
  • Ѕидни сндвич панели од пластифициран лим со полиуретанско полнење
  • PVC прозорци 
  • Водоотпорен под кој по барање на купувачот може да биде гумен или ламинатен
  • Комплетна електрична инсталација

Купувачот, во зависност од своите потреби може да избере димензии на контејнерот, положба на врати и прозори и боја на контејнерот. По негово барање контејнерот може да има повеќе простории, чајна кујна и WC.

Локација / Location