By Autson Web Design

Имаме присутни 15 гости и нема членови

Проектирање

Следејќи ги барањата на пазарот како и се поголемата примена на металната ќерамида, трапез, кровните и ѕидни полиуретански панели се воочи потребата од основање на нов сектор за изработка на идејни решенија и изведба на кровови и фасади.

Локација / Location