By Autson Web Design

Имаме присутни 22 гости и нема членови

Монтажа и изведба

Следејќи ги барањата на пазарот како и се поголемата примена на металната ќерамида, трапез, кровните и ѕидни полиуретански панели се воочи потребата од основање на нов сектор за изработка на идејни решенија и изведба на кровови и фасади. Во моментот работат повеќе мобилни екипи обучени и опремени за брза и висококвалитетна монтажа на нашите производи со што се заокружува цел еден процес од набавка, производство и монтажа на производи од пластифициран и поцинкуван лим .

Локација / Location