By Autson Web Design

Имаме присутни 32 гости и нема членови

Царински склад

Во состав на Друштвото работи и ПРИВАТЕН ЦАРИНСКИ СКЛАД ТИП Ц на површина од  700 m2. 

Во него се применува системот на ЛОКАЛНО ЦАРИНЕЊЕ кој овозможува во рок од само еден час да се заврши целокупната процедура од прием на барање за одредена роба од купувач до нејзино расцаринување и ослободување од царински надзор.

Локација / Location